Política de Privadesa

Publicacions Anoia, SL, com a responsable del present Lloc web i de conformitat amb allò que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD) i per la Llei 34 /2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), té implementades totes les mesures de seguretat, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat dels dades introduïdes.

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privadesa, així com les condicions incloses a l’Avís Legal.

IDENTITAT DEL RESPONSABLE

Els informem que la present pàgina web és propietat de Publicacions Anoia, SL, d’ara endavant també el Prestador, domiciliada a Retir, 40, 08700, Igualada, (Barcelona), amb CIF B08818189, telèfon de contacte, 938042451, i e- mail: info@veudelmotor.cat.

PRINCIPIS APLICATS EN EL TRACTAMENT DE DADES

En el tractament de les dades personals, Publicacions Anoia, S.L. aplicarà els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Publicacions Anoia, S.L. sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a una o diverses finalitats específiques sobre les quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: Publicacions Anoia, S.L. et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la fi o fins que les sol·licita.

Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la fi o fins del tractament.

Publicacions Anoia, S.L. t’informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, Publicacions Anoia, S.L. revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que Publicacions Anoia, S.L. pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

OBTENCIÓ DE DADES PERSONALS

Per navegar per Lloc Web no cal que facilitis cap dada personal. Els casos en què sí que proporciones les teves dades personals són les següents:

En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.

ELS TEUS DRETS

Publicacions Anoia, S.L. t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del tractament.
  • Oposar-te al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant l’ha d’exercir directament l’interessat, sol·licitant-ho directament a Publicacions Anoia, S.L. , el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot adreçar-se a Publicacions Anoia, S.L. i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com s’han obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades als fitxers de Publicacions Anoia , SL

Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició al vostre tractament cal dirigir-se a Retir, 40, 08700, Igualada(Barcelona), o enviar un correu electrònic a rgpd@veuanoia.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

Tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si consideres que els seus drets s’han vist vulnerats en relació amb la protecció de les seves dades (agpd.es).

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Quan et connectes al lloc web per enviar un correu a Publicacions Anoia, S.L., et subscrius al butlletí o fas una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és Publicacions Anoia, S.L. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, dones el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://www.veudelmotor.cat/, només com es descriu a l’Avís Legal i a la present Política de Privadesa.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part de Publicacions Anoia, S.L. són diferents segons el sistema de recollida d’informació:

Formularis de contacte: Publicacions Anoia, S.L. sol·licita dades personals entre les que hi pot haver: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, amb la finalitat de respondre a les teves consultes.

Publicacions Anoia, S.L. utilitza aquestes dades per donar resposta als teus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.

La base jurídica per al tractament de les dades és: Legitimació per execució d’un contracte, interès legítim de Publicacions Anoia, S.L. o per consentiment de l’interessat.

Formularis de subscripció a continguts: Publicacions Anoia, S.L. sol·licita les dades personals següents: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.

La base jurídica per al tractament de les dades és: Legitimació per execució d’un contracte, Legitimació per Interès legítim del Responsable o d’un tercer i Legitimació per consentiment de l’interessat.

Hi ha altres finalitats per les quals Publicacions Anoia, S.L. tracta les teves dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions recollides a l’Avís Legal i a la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

Per analitzar la navegació. Publicacions Anoia, S.L. recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen al teu ordinador quan navegues pel lloc web les característiques i finalitat del qual estan detallades a la Política de Galetes.

SEGURETAT DE LES DADES PERSONALS

Per protegir les teves dades personals, Publicacions Anoia, S.L. pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar-ne la pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció.

El lloc web està allotjat a Inte, implantación de nuevas técnicas empresariales S.L., podeu consultar la seva política de privadesa a https://wetopi.com/es/politica-proteccion-datos/. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries. Pots consultar la seva política de privadesa per tenir més informació.

CONTINGUT D’ALTRES LLOCS WEB

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

POLÍTICA DE GALETES

Perquè aquest lloc web funcioni correctament heu d’utilitzar galetes, que és una informació que s’emmagatzema al vostre navegador web.

A la pàgina Política de Galetes podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les galetes.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

Per contactar amb Publicacions Anoia, S.L., subscriure’t a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web has d’acceptar aquesta Política de Galetes.

CATEGORIES DE DADES PERSONALS

Les categories de dades personals que tracta Publicacions Anoia, S.L. són:

Dades identificatives.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcioneu a Publicacions Anoia, S.L. es conservaran fins que sol·liciteu la supressió.

DESTINATARIS DE DADES PERSONALS

Publicacions Anoia, S.L. no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal. No obstant això, en cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés per a aquesta cessió. L’entitat responsable de la base de dades, així com els que intervinguin en qualsevol fase del tractament i/o les entitats a qui se’ls hagi comunicat -en tot cas sempre amb la corresponent autorització atorgada per l’usuari-, estan obligades a observar el secret professional i a l’adopció dels nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries al seu abast per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant, en la mesura del possible, accessos no autoritzats, modificacions il·lícites, sostraccions i/o la pèrdua de les dades, a fi de procurar el corresponent nivell de seguretat dels fitxers del Prestador, segons la naturalesa i sensibilitat de les dades facilitades pels usuaris del present Lloc web.

NAVEGACIÓ WEB

En navegar per LLOC WEB es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar-te.

El lloc web utilitza els serveis d’anàlisi de tercers següents:

Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (Google).

Trobareu més informació a: https://analytics.google.com

Google Analytics utilitza galetes, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar a Publicacions Anoia, S.L. a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent-hi la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

DoubleClick by Google és un conjunt de serveis publicitaris proporcionat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (Google).

Trobaràs més informació a: https://www.doubleclickbygoogle.com

DoubleClick utilitza galetes, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador i que serveixen per augmentar la rellevància dels anuncis relacionats amb les vostres cerques recents. A la Política de privadesa de Google s’explica com Google gestiona la teva privadesa pel que fa a l’ús de les galetes i altra informació.

També podeu veure una llista dels tipus de galetes que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de les galetes publicitàries.

Publicacions Anoia, S.L. utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES PERSONALS

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a Publicacions Anoia, S.L., exonerant Publicacions Anoia, S.L. de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de registre o subscripció.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament automatitzat per part de Publicacions Anoia, S.L. en la forma i per a les finalitats indicades a la present Política de Protecció de Dades Personals.

ENVIAMENT CV

En cas que l’usuari enviï el seu CV a través del nostre web, us informem que les dades aportades seran tractades per fer-lo partícip dels processos de selecció que hi pugui haver, duent a terme una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l’objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable. Informem que aquest és l’únic procediment oficial per acceptar el vostre currículum, de manera que no s’acceptaran els currículums remesos per un altre procediment diferent. En cas de produir-se alguna modificació en les dades, us preguem ens ho comuniqueu per escrit el més aviat possible, a fi de mantenir les vostres dades degudament actualitzades.

Les dades es conservaran durant un termini màxim d’un any, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades garantint un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la destrucció posterior. En aquest sentit, transcorregut el termini esmentat, i si voleu continuar participant en els processos de selecció del Responsable, us preguem que ens remeteu novament el currículum.

Les dades es podran tractar i/o comunicar a les empreses integrants del nostre grup durant el temps de conservació del seu currículum i per a les mateixes finalitats abans informades.

CORREUS COMERCIALS

D’acord amb LSSICE, Publicacions Anoia, S.L. no fa pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cadascun dels formularis de la Pàgina Web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el nostre Butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

REVOCABILITAT

Per exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a rgpd@veuanoia.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L’exercici dels vostres drets no inclou cap dada que Publicacions Anoia, S.L. estigui obligat a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

CANVIS A LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Publicacions Anoia, S.L. es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Publicacions Anoia, S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta Web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola a què se sotmeten expressament les parts, sent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Darrera actualització: Dilluns 22 de novembre de 2021